Meksikada son illərdə ABŞ kəşfiyyatıyla birlikdə edilən əməliyyatlarda bir çox mafiya lideri öldürülüb ya da tutulub həbsxanaya göndərilib. Liderlərini itirən Sinoloa karteline bağlı Antraks qrupunun yeni qadın lideri isə Meksika və Latın Amerika mətbuatının və ictimai medianın yeni fenomeni olub.

Meksika basını, 'Antraks İmparatoriçesi' lakaplı Claudia Ochoa Felix'in Antrakslar çetesinin yeni lideri olduğunu yazdı. Claudia'nın bir anda fenomen olmasını sağlayan ise, her fırsatta twitter ve youtube hesabından paylaştığı, lüks hayatını gözler önüne seren kaleşnikoflu ve bikinili fotoğraflar.
Meksika mətbuatı "Antraks imperatru" ləqəbi adını alan Claudia Ochoa Felixin Antrakslar şəbəkəsinin yeni lideri olduğunu yazır. Claudianın bir anda fenomen olmasını təmin edən isə, hər fürsətdə twitter və youtube hesabından paylaşdığı, lüks həyatı və bikinili fotoşəkilləridir.
Lüks takılarını ve araba koleksiyonunu da sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Claudia'nın, kız arkadaşlarıyla lüks arabasında içki içip, şarkı söylediği videosu tıklanma rekoru kırıyor.
27 yaşındakı Claudianın, keçən il Niderlandda əməliyyat zamanı tutulan və ABŞ-a qaytarılması gözlənilən Antraxlar qrupunun lideri Radrigo Arechiga Gamboanın yerinə keçdiyi deyilir.

27 yaşındaki Claudia'nın, geçen yıl Hollanda'da yakalanan ve ABD'ye iadesi beklenen Antraxlar grubu lideri Radrigo Arechiga Gamboa'nın yerine geçtiği söyleniyor.

Meksika'nın Culiacan bölgesinde faaliyet yürüten Antraxlar grubu, geçtiğimiz şubatta yakalanan 'bücür' adıyla bilinen Joaquien Guzman liderliğindeki Meksika'nın en korkutucu ve en büyük uyuşturucu kartellerinden Sinoloa'ya bağlı bulunuyor.


9
10
11